Ceca Ražnatović Izašla u ludi provod

Popularna folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović za vikend viđena je u kafani. Iako je ne možemo često videti u noćnom provodu Ceca je odlučila za vikend da da sebi malo oduška i izađe sa prijateljima u jednu od najpopularnijih kafana „Mala moja“. Ceca je stigla malo iza pomoći sa prijateljima i uz pesme tamburaša uživala do jutra.

ceca

Kako saznajemo ona je pila vino „Cafe de Paris“ i uživala u dobroj atmosferi. Iako su našu najpoznatiju zvezdu svi gledali sa divljenjem ona je poprilično bila opuštena, slikala se sa fanovima, nazdravljala sa gostima, nimalo nije marila što je u centru pažnje i što su svi pogledi bili upreti u nju. Osmeh na njenom licu govorio je više od reči pokazujući koliko joj je bilo dobro u kafanskom ambijentu „Male Moje“.

Pored Cece baš u ovoj kafani viđen je Dado Glišić koji se u neko doba latio i mikrofona i tako dodatno zagrejao atmosferu, Aleksandra Doknić miss Srbije za 2013, kao i otac našeg najpopularnijeg tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković koji nije bio raspoložen za fotografisanje.

Autor: G.D. Foto: Mala Moja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*