Ceca se bori i sa gripom

Ostalo je još samo 3 dana do zakazanog ročišta na kojem bi trebalo da se raspravlja o nagodbi sa Višim tužilaštvom, a Cecu Ražnatović nikako da napusti grip.

Visoka temperatura, kašalj, groznica… Ima li ko da nije preležao ove godine grip? Upravo ovih dana Ceca se bori i sa zdravstvenim problemima, a i lekari pomažu da joj bude bolje do zakazanog termina ročišta.

„Ceca se danima bori s gripom, koji ju je bukvalno oborio s nogu“, otkriva izvor Kurira blizak srpskoj folk zvezdi i dodaje: „Zbog slabog unosa hrane i vitamina oslabio joj je imunitet, pa je podložnija virusima nego inače. Pre dve večeri primila je i infuziju, koja je koliko-toliko popravila situaciju. Iako joj roditelji šalju isključivo domaću hranu, Ceca je zbog aktuelne situacije potpuno izgubila apetit, pa jede jednom, eventualno dva puta dnevno. I to pomalo. Trenutno je pod terapijom i stanje bi uskoro trebalo da joj se popravi“, kaže izvor časopisa Kurir .

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*