Ceca „Ušće 2“

Prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert folk pevačice pod nazivom „Ušće 2“ počinje danas u podne

 

Prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert Svetlane Cece Ražnatović pod nazivom “Ušće 2″ počinje danas u podne. Folk zvezda sa svojim timom saradnika sprema se za svoj novi beogradski nastup punom parom, koji je planiran za 28. jun.

– Ceca je vodila računa o tome da cena bude pristupačna svačijem džepu. Tako će oni s nešto slabijom platežnom moći biti u prilici da za 800 dinara prisustvuju ovom hepeningu, karte za fan pit koštaju 1.200 dinara, dok se mesto na tribini 3 može obezbediti za 2.000, a na tribinama 1 i 2 za 3.000 dinara – rekao je za “Kurir” sagovornik blizak organizatorima spektakla, i dodaje:

– Najskuplja su VIP mesta, za koja morate da izdvojite 11.000 dinara. Sve ulaznice prodaju se preko sistema “Eventima”, a on obuhvata celu Srbiju i sve bivše jugoslovenske republike i uključuje i dostavu karata na kućnu adresu. Takođe, obezbeđena je i prodaja preko interneta, gde se dobijaju kodovi koji važe kao ulaznice na koncertu – zaključio je izvor.

 

Ceca u saradnji s „Miligram mjuzikom” će ove godine na Vidovdan napraviti ogroman produkcijski poduhvat kojim planira da nadmaši svoj prethodni koncert na Ušću iz 2006, koji je bio više nego uspešan.

 

Datum: 28. jun 2013

Vreme: 21:00

Mesto: Ušće, Beograd

 

Kupi ulaznicu OVDE

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*