Ceca: Želim da se udam na plaži plave lagune!

U intervjuu za specijalno izdanje magazina Venčanje, koji će posetioci 13. Small Tree Wedding Weekend-a dobiti na poklon uz ulaznicu, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da priželjkuje da ponovo stane na ludi kamen i kako zamišlja idealno venčanje.

naslovna magazin Venčanje manja

“Slagala bih kada bih rekla da nisam razmišljala o tome da se ponovo udam. Da li bih pravila svadbu? Verujem da ne, svoju svadbenu proslavu pre zamišljam kao žurku za moju porodicu i prijatelje “ objašnjava Ceca za magazin Venčanje.

Na pitanje kako zamišlja ceremoniju venčanja i kuda bi otputovala na medeni mesec, ona odgovara: “Zamišljam kako se to sve dešava na plaži plave lagune… Bilo bi to putovanje za desetak najbližih ljudi na, recimo, sedam dana. Naravno, ovo je samo moja želja, a pod znakom pitanja je da li bi se i mladoženja s tim složio “- šaljivo zaključuje pevačica.

Kompletan intervju možete pročitati u februarskom izdanju magazina Venčanje, koji će za posetioce 13. Small Tree Sajma venčanja, zlatarstva i lepih stvari, od 14- 16. februara u hotelu „Hajat“, biti besplatan uz kupljenu ulaznicu.

Autor: Goran, Foto: Miloš Nadaždin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*