Cecin bivši Vlada smuvao Jasminu Medenicu!

Maneken Vladimir Cvetković je u ljubavnoj aferi sa glumicom i pevačicom Jasminom Medenicom koju je smuvao putem društvene mreže Facebook.

Bivša ljubav folk zvezde Cece Ražnatović ponovo je smuvao pevačicu. On je veliku zvezdu devedesetih mesecima obasipao porukama preko Fejsbuka. U prvi mah sve se činilo bezazleno kao i svako drugo dopisivanje koje se odvija preko društvenih mreža.

“Vlada je bio jako uporan, svakodnevno je obasipao Jasminu komplimentima, koji su njoj kao i svakoj ženi prijali. On je inače slab na pevačice i moćne žene. Ona je početkom maja imala poslovne obaveze u Beogradu, što je Vladi išlo u korist. Već prvog dana njenog dolaska on je doputovao i odseo kod nje u stanu gde je planula strast. Nisu krili strast pa su ih videle i komšije kako razmenjuju nežnosti na terasi stana“ – priča izvor blizak Vladi.

Maneken se pohvalio drugarima kako je uspeo da smuva seks simbola i ženu koja mu se oduvek dopadala, te da se baš zagrejao, kao i da planira da ode kod nje u Los Angeles na odmor. Kako saznajemo Jasmina će još neko vreme ostati u Beogradu gde završava montažu nove pesme, a sve češće je viđamo po gradskim kafanama i klubovima. Kako će se ova ljubavna romansa odvijati, pokazaće vreme.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*