Čeda ostao bez pevačice: Lidija napustila grupu “Luna“

Grupa Luna ostala je bez plavokose pevačice. Naime, Lidija Jadžić napustila je grupu jer planira da se otisne u solo vode. Nakon Maje Marković, Kristine Čanković i Zejne, još jedna pevačica napustila je grupu Čede Čvorka.

Svi koji su videli spot za novi singl “After party“ sa Đusem, pitali su se zbog čega nema Lidije u spotu i u pesmi.

“Lidija presla u solo karijeru. Ivana od sad sama predstavlja „LUNA““, bio je odgovor na mnogobrojna pitanja, od strane administratora oficijalne stranice grupe Luna na fejsbuku.

Kako saznajemo, lepa Lidija planira da se posveti solo karijeri, kao i novim projektima. Ona zvanično nije član grupe Luna od februara ove godine, ali je odradila dogovorene nastupe koje su imali, a onda se sa promocijom nove pesme povukla. Ivana Krunić, crnokosa pevačica ove grupe od sada će se predstavljati kao Ivana Luna.

Fanovi jedne od najpopularnijih grupa današnjice bili su tužni kada su čuli ovu vest. Očekujemo Lidijine pesme i želimo joj sreću u solo karijeri.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*