Ćemo umalo izbačen iz hotela. Zbog žurke u sobi bunili se gosti!

Pevač Ćemo je sa prijateljima u Tunisu proveo deset dana, ali nije nije ni slutio da će se u hotelu  zbog njega napraviti ozbiljann problem.

Cemo Tunis

Naime, on se toliko opustio da je na polovini odmora organizovao žurku u sobi gde je sa četiri drugarice i dva druga pio do jutra i pojačavao muziku. Sve ovo je naravno smetalo ostalim gostima hotela El Mouradi Palm Marina pa su morali da reaguju i da opominju ga ali ih on nije slušao. Ujutro je bio opomenut i od strane recepcionera koji mu je objasnio da ne sme više muziku da pojačava inače će biti prinu|en da napusti hotel.

„Tačno je da smo se malo više opustili jedno veče i glasnije pojačali muziku ali to je bilo samo jedna noć. Nemam šta da zamerim ljudima iz hotela El Mouradi Palm Marina već samo da im poručim da ću opet doći kod njih jer je usluga zaista na zavidnom nivou“,  kaže Ćemo, koji je snimio i kadrove spota za pesmu „Veži se polećemo“u Tunisu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*