Čime se drogiraju glumci na filmu? (Video)

Filmski setovi su okruženja bez droge, barem u teoriji. Čak i ako glumac igra najtežeg zavisnika, konzumiranje prave stvari je strogo zabranjeno. Ali, šta glumci zapravo uzimaju, puše, ušmrkavaju i uvlače pred kamerom? Zavisi od toga na čemu je njihov lik. Evo šta je saznao magazin „Wire“.

 

Metamfetamin
Spid koji je pripremio Volter Vajt ( Brajan Krenston) u seriji „Breaking Bad“ neće vas podići, ali može uzrokovati karijes. Ovu sintetičku drogu glumi obična tvrda bonbona.

 

Marihuana
U filmu „Pineapple Express“, likovi puše biljku iz onlajn trgovine „International Oddities“. Izgleda kao trava, pali se kao trava, ali ne miriše kao „božja vagina“. (Doslovan citat iz filma glasi: „Pomiriši, pomiriši! Uživaj! To je kao… Božja vagina!“)

 

Kokain
Legenda kaže da je Al Paćino ušmrkavao pravu stvar na setu „Lica s ožiljkom“. Kad je došlo vreme da glumačka ekipa filma „Blow“ krene na skijanje, glumci su šmrkali inozitol – vitamin B u prahu .

 

Krek

Rajan Gosling kao učitelj u srednjoj školi, u filmu „Half Nelson“, ima komad razbijene šoljice koje su scenografi obojili kafom. Malo duvana dalo je dim i eto efekta!

Izvor: 24sata.rs/tportal.hr

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*