Čola i Lokica na radio “S“?! (Video)

Nacionalna stanica Radio S dobila je ekskluzivno pravo da bude prvi radio koji će emitovati novi Čolin singl “Što ti dadoh“. Ova numera najavljuje njegov 14. studijski album a pesma se ubrzo pojavila i na oficijalnom kanalu legendarnog pevača.

Za tu priliku voditeljski tandem emisije “Dobro jutro Srbij“, koja se emituje na Radiju S, Natalija Milosavljević i Ivan Milovanović odlučili su da na pravi i dosledan način isprate premijeru Čoline pesme pa se tako Natalija maskirala u Čolu a Ivan je preuzeo ulogu Lokice. Istog momenta u studiju je zavladala vesela atmosfera i na njihovu tačku niko nije ostao ravnodušan. Dok je Natalija igrala, Ivan je iza njenih leđa pokazivao tekst pesme deo po deo.

 

– I Ivan i ja smo hteli da budemo Zdravko Čolić, pa smo se baš dugo prepirali. Ali jedan je Čola, zato je Ivan ipak na kraju dobio ulogu Lokice.

Autor: Goran, Foto: Radio S

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*