Copy paste: Božo Vrećo pokrao Dušana Kaličanina? (Foto)

Dušan Kaličanin je optužio Božu Vreću da je u potpunosti iskopirao njegov imidž. Mnogi tvrde da je glumac svojim projektom RA gde se predstavljao kao žena najavio pojavu mnogih androginih muškaraca koji će time provocirati i graditi karijeru.

Vreco i Dusan (1)

On je sudeći po fotografijama bio inspiracija i basnskom sevdah pevaču Boži Vreći. Zbog prevelike sličnosti Kaličanin odseko kosu. A s obzirom da je Dušan prvi eksperimentisao sa kosom i androgenošću pa izgleda da je sevdah pevač iskopirao glumca.

„Svakodnevno mi se javljaju ljudi iz posla da mi kažu kako Božo i ja neverovatno podsećamo. Dosta njih me je pitalo da li se poznajemo, i da li mu ja pomažem svojim idejama da izgradi imidž. Sada, prvi put govorim o tome. Vreću Božu ne poznajem, ali uspeo sam da ispratim njegov rad, i da prepoznam mnogo svojih ideja, odnosno mnogo toga što sma ja radio pre nekoliko godina“ – kaže Dušan.

Mi vam donosimo fotografije, a vi procenite ko je koga ovde iskopirao?

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*