Crvena Jabuka 25 aprila u Beogradu!

Koncertom u Zagrebu u dvorani Lisinski, Crvena Jabuka započela je niz svojih koncerata koje će ove godine oplemeniti poznatim hitovima ali u drugačijem, unplugged aranžmanu.

Zera CJ

U Beogradu 25.aprila u Domu Sindikata i u Novom Sadu 27.aprila u SNP-u, ljubitelji grupe koja postoji već 30 godina imaće priliku da poznate pesme čuju u sasvim novom ruhu, za čije su se aranžmane pobrinuli vrsni muzičari.

Pored članova Jabuke, na bini će ovoga puta biti i mnogobrojni muzičari: virtuozi na violinama, majstori na gitari i mandolini, poznati pijanisti kako bi publika dobila i više nego potpun ugođaj jedinstvene unplugged atmosfere.

Kao nepopravljivi romantičar, frontmen Crvene Jabuke Dražen Žerić Žera, obećao je svirku za pamćenje namenjenu svim emotivnim dušama koje su rasle i zaljubljivale se uz zvuke popularne grupe i siguran je da će i ovi koncerti iznedriti nove ljubavi.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*