Crvena Jabuka rasprodala Beograd!

Unplugged koncert Crvene Jabuke u Domu Sindikata, zakazan za 25. april je RASPRODAT ali se zbog zauzetosti termina ove popularne grupe i neusaglašenih slobodnih termina Doma Sindikata, novi datum za ovakvu vrstu Jabukinih koncerata, neće otvarati.

Crvena jabuka
Ljubiteljima Crvene Jabuke ne preostaje ništa drugo nego da se domognu karata za unplugged koncert u Novom Sadu, u SNP-u, zakazan za 27.april ali i ovih karata je još sasvim malo u prodaji. Crvena Jabuka je odlučila da nastavi tradiciju i da u Beogradu i Novom Sadu svira nekako s proleća.

Ovoga puta pripremili su poseban repertoar u kom će pesme koje svi volimo, biti odsvirane u nešto drugačijem, unplugged aranžmanu. Podsećamo da su cene preostalih karata za novosadski koncert 1500, 1700 i 1900 dinara. Moguća je i on line kupovina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*