Crvena Jabuka u karantinu pred koncerte!

Sarajevski sastav Crvena Jabuka koji u aprilu dolazi u Beograd i Novi Sad izgleda da je ozbiljno shvatio svoje zakazane unplugged koncerte. Naime, Žera je odlučio da sa članovima svoje grupe uđe u svojevrsni karantin.

Crvena Jabuka
Poznavajući Žerića, zaljubljenika u more i pecanje, njihovi najbliži tvrde da se Jabuka uputila ka jednoj morskoj destinaciji na kojoj očito nema ni telefonskog signala pošto se niko od članova Jabuke već nekoliko dana ne javlja na mobilne.

Koncerti koji su zakazani u Domu Sindikata, 25. aprila i u novosadskom SNP-u 27. aprila biće realizovani u potpuno drugačijem, unplugged aražmanu i doneće sasvim novu atmosferu za vernu publiku ove poznate pop grupe. Jabuka je obećala i prošireni sastav na sceni, sa mnogobrojnim gostima.

Karte za koncert Crvene Jabuke su u prodaji i mogu se kupiti po cenama od: 1500, 1700 i 1900 dinara. Cena karata je jedinstvena za oba koncerta.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*