Crvena Jabuka zapalila publiku u Domu Sindikata

U pojačanom sastavu Crvena Jabuka je otvorila koncert Baladom, a prethodno je pesnik Saša Rađenović svojim stihovima, posvetio koncert nesrećno preminulim članovima Jabuke, Aljoši Buhi i Draženu Ričlu, što je publika pozdravila gromkim aplauzom, dajući tako do znanja da prvu postavu Jabuke, niko neće zaboraviti.

Dom Sindikata

Dom Sindikata je bio ispunjen do poslednjeg mesta a pre koncerta Žeru je u garderobi pozdravio Željko Samardžić, koji je na koncert došao sa svojom ćerkom Minjom. Supruga frontmena Crvene Jabuke Barbara, bila je u društvu Suzane Perić a da li slučajno ili ne, supružnici su bili obučeni u belom.

Žera na bini u belom odelu a Barbara u publici u čipkastoj beloj haljini. Unplugged koncert grupe koja postoji već 3 decenije, očarao je prisutne u Domu Sindikata a u toku tročasovne svirke „pala“ je i prosidba pa će se i ovaj Jabukin koncert dugo pamtiti. Sledeći je koncert u Novom Sadu, u nedelju 27.aprila u SNP-u.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*