Da li je Ceca kriva što je Nikola ispao iz Pinkovih zvezda?

Milan Kalinić: Nikola je skupo platio eksperiment sa Cecinom pesmom! Pinkova zvezda i Cecin miljenik Nikola Petković ispao je iz daljeg takmičenja, nakon što je u emsiji koja je emitovana u sredu uveče izveo Cecinu pesmu „Ako te ona odbije“.
Nikola Ceca
Iako je folk diva bila oduševljena njegovom interpretacijom, ostali članovi žirija nisu pokazali blagonaklonost prema Nikoli. Dok Marina Tucaković nije mogla da se seti da je pesmu koju je pevao, upravo ona pisala, Haris Džinović tražio je dlaku u jajetu uz konstataciju da je pevao „desetinu tona“ niže.
Bilo kako bilo, situaciju je najbolje obrazložio Milan Kalinić koji je konstatovao da je Nikolu koštalo upravo to što je ekperimentisao sa Cecinom pesmom, i što je za nastup izabrao žensku pesmu.
Nikola je ovim gestom želeo da izrazi zahvalnost Ceci koja ga je podržavala tokom proteklih devet meseci ,na šta je Ceca prokomentarisala: „Hvala ti puno Nikola,lepo si otpevao pesmu, i sad barem niko ne može da kaže da si imitirao Cecu i da tvoja boja glasa podseća na moju!“ 
Poslusajte Cecinu pesmu u Nikolinom izvodjenju:
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*