Da vam krenu suze: Jeca dobila spot od fanova (Video)

Tragično stradala pevačica Jeca Krsmanović posthumno dobila je video spot koji su napravili njeni fanovi. Ona i pevač Marko Gačić krajem novembra snimili su duetsku pesmu “Ti i ja“ koja je trebala da bude i ekranizovana.
Jeca
 Nažalost, do toga nije došlo usled tragedije koja se desila. Ipak, Jecini fanovi su uradili nešto potresno. Oni su od isečaka iz TV emisija napravili video spot.

“Dugo sam razmišljala na temu ovog dueta, gledala emisije u kojima su odavno najavljivali spot za ove divne stihove i note… nažalost, nismo dočekali tako nešto… Ovo je moja želja, moja misija – da ostvarim njenu želju, a nadam se da će stići i do Marka. Sa ove perspektive i u ovakvoj situaciji, ovo bi, nažalost, mogla biti officialna verzija spota“, napisala je Jecina obožavateljka Ivana ispod video spota

Pogledajte ovaj emotivni video!

Autor: Goran,Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*