Daca Petković: Donela sam sreću Aleksandru Vučiću! (Video)

Pevačica i starleta Danijela Petković koja je postala poznata po himni za Aleksandra Vučića rešila je da sebe predstavi u totalno novom svetlu, pa je promenila boju kose. Ona je ovoga šuta rešila da bude vatreno crvena.

Daca starleta

Nakon što je napravila bum sa pesmom posvećenom Premijeru Aleksandru Vučiću, ona se povukla u medijsku ilegalu i nije je bilo nekoliko meseci. Sada je sigurna da je njena himna donela sreću Vučiću na proteklim izborima.

„Sigurna sam da sam mu donela sreću, ili sam je makar prizvala. Drago mi je da sam skrenula pažnju svojim videom i svojom pesmom koja je za dan imala 100.000 pregleda na youtube“, kaže starleta.

Ona je ovih dana po povratku na scenu predstavila i novi imidž. Ofarabala se u vatrenu crvenu nijansu i tako svim muškarcima poručila da sa njom nema šale, i da će sve zapaliti svojom pojavom i harizmom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*