Dado Glišić snimio novi spot

Popularni pevač poznat po hitovima, Dado Glišić obradovaće posle spota za pesmu „Čija li si“ sve svoje fanove novim spotom za pesmu „Budi svačija“, ekskluzivne fotke su sa već snimljenog spota u Banja Luci.

Dado Glišić

Ako je sudeći po fotografijama i pesmi sigurno je to da će vizuelni identitet biti prepoznatljiv i u njegovom maniru što obećava veoma slušane i gledane pesme i spotove. Sve pesme nastaju u njegovom studiju „The Best“ Banja Luka, kao i spotovi koji su u njegovoj sopstvenoj režiji.

Iako je vredno radio na novom albumu „Još nije gotovo“ Dado se tu ne zaustavlja već planira da svaku pesmu ekranizuje kao i da snimi duetsku pesmu sa Anom Nikolić.

S obzirom da ima duetsku pesmu sa Željkom Vasićem, i sa Kajom, koje su postali veliki hitovi sigurni smo da će i ova biti jako slušana. Promocija novog albuma će se održati 18.marta u popularnom klubu „Kasina“, gde ce Dado Glišić otpevati svojih nekoliko pesama uživo.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*