Dado Polumenta, promovisao novi album

Dado Polumenta sinoć je promovisao novi album u prelepom ambijentu restorana “Glamur“ koji se nalazi na poslednjem spratu Robne kuće u Zemunu. Hostese su dočekivale goste i raspoređivale ih po stolovima koji su bili posebno dekorisani.

Dado promocija

Na ulazu ih je čekao šampanjac, a nakon njega i švedski sto prepun raznih đakonija, kako slanih, tako i onih slatkih. Samo za ovu priliku tri devojke, gudači filharmonije, zajedno sa Dadom izvele su naslovnu pesmu sa albuma u akustičnoj verziji, što su gosti i kolege pozdravili burnim aplauzom.

Dado je uz vatromet izašao na binu i otpevao pesmu, a nakon toga on je isekao tortu, poklon svoje izdavačke kuće „City Records“.

Na promociji su se pojavila mnogobrojne kolege i koleginice. Među prvima Goca Božinovska, Zlata Petrović, Buba Miranović, Jovana Tipšin, Danijela Petković, Viki Miljković, Šako Polumenta, Dara Bubamara, Boban Rajović i mnogi drugi.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*