Danijel Rokvić biografija

Danijel Rokvić je poznati srpski biznismen koji se u poslu dokazao kao veliki IT stručnjak. U središte pozornosti došao je najavom venčanja sa poznatom pevačicom Dijanom Janković. Ubrzo posle lepog venčanja koje su imali Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, usledila je vest kako će se u Monte Karlu održati još jedno veliko venčanje.

danijel rokvić

Tako su se Danijel Rokvić i Dijana Janković zavetovali na večnu ljubav u mestu gde su oduvek šetale neke od najvećih zvezda.

Dijana Jaković je slavna pevačica koja je u rodu sa poznatom teniserkom Jelenom Janković. Rođena je 22. jula 1988. godine i od malih je nogu maštala da postane popularna pevačica. Koliko je srećna na poslu jer iza sebe ima već mnogo hitova, Dijana je pokazala da joj je isto i u privatnom životu.

Danijel Rokvić je već mnogo puta dokazao koliko voli svoju ženu, pa je tako veliki biznismen iznajmio ceo klub samo za Dijanu kako bi mogli da uživaju i da se skroz opuste. Osim što je iznajmio celi klub, Danijel je Dijani poklonio vredan nakit.

Danijel je poznat kao biznismen koji u svom vlasništvu ima nekoliko kompanija, a među njima su i TV mreže koje se bave internetom.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*