Danijela Dimitrovska biografija

Danijela Dimitrovska je poznata lepotica koja iza sebe sada već ima mnoge revije i kastinge. O njenoj se karijeri danas brinu mnoge agncije kao što su one u New Yorku, Parisu, Milanu i Londonu. Ova lepotica visine od 178 cm može reći da je zaista mnogo postigla.

danijela dimitrovska

Danijela Dimitrovska je rođena 29. oktobra 1987. godine u mestu Požarevac. Karijera joj je počela tako šta se prijavila na jedan kasting, a posle toga je otkrivena na Elite model looku 2004. godine u Beogradu. Učestvovanjem na ovakvom takmičenju je pokazala da se pojavila nova nada i lepotica koja će da osvoji svetski poznate dizajnere.

Sa samo 25. godina života Danijela je ostvarila sve šta je htela, kako privatne tako i profesionalne snove, a kao pobednica „Elite model looka“, svet joj se odjednom pružio na dlanu i ona je uspela da iskoristi tu šansu. Priznala je kako je bila uverena u pobedu, a kada je čovek svestan svojih mogućnosti, onda uvek može da očekuje nešto lepo da mu se desi.

Bilo joj je teško kada je po prvi put morala da krene sama u Pariz i London, a posle toga i u Njujork, ali s vremenom joj je i to postalo normalno. Danijela je uvek bila vezana za svoju porodicu i zbog toga joj nije bilo lako na početku biti sama u svetu.

Iako je bila zaljubljena mnogo puta tek kada je upoznala Ognjena shvatila je šta znači prava ljubav. Danijela i Ognjen su se venčali 27. maja 2012. godine i to posle dve godine veze. Danijela radi i za poznatu marku Victoria’s Secret sa kojom sarađuje kao model.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*