Danijela Vranić biografija

Danijela Vranić je pevačica koja je svoj prvi album snimila u saradnji sa Grand produkcijom. Ova popularna pevačica je dosada mnogo puta bila dovođena u vezu sa mnogim poznatim ličnostima poput Miodraga Kostića i Ace Lukasa.

danijela vranić

Danijela Vranić je rođena 7. novembra 1975. godine u Šapcu. Posle srednje škole je završila univerzitet Braća Karić odsek bankarstvo. Iako je završila univerzitet Danijela je svoju ljubav pronašla u muzici. Pored pevanja pevačica je priznala kako ima nekoliko hobija kao što je sakupljanje pisama. Njena omiljena boja je bela, a po horoskopu je škorpija.

Pevačica je iza sebe imala burne periode pa je tako neko vreme umesto titule kraljice splavova gde je često nastupala, Danijela uskoro postala kraljica skandala, a sve je počelo tako kada ju je jedne večeri policija privela zbog vožnje u pijanom stanju. Posle ovog događaja krenule su razne priče kako je njeno telo počelo da popušta pod raznim pritiscima.

Mnogu su govorili kako je taj momenat bio kraj jedne velike karijere, a pevačica je komentarisala kako je to novi početak u njenom životu. Danijela je dala nekoliko intervjua i priznala kako je imala pomoć od mnogih dragih ljudi, ali da nitko od njih nije uticao na njene odluke u karijeri i da je sve sama napravila.

Danijela je dosada otpevala mnogo pesama kao što su: „Voli me, ne voli“, „Miris problema“, „Ti mi nisi siguran“, „Preko svega“, „Povuci reč“, „Ulaziš u krv“…

Autor: Sanja, Foto: Printscreen

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*