Danijela Vranić: Hranim se zdravo i vraćam se u klubove!

Danijela Vranić se nakon dvogodišnjeg odsustva sa scene vratila na velika vrata sa albumom koji je odlično prošao kod publike. Ova zvezda sada vodi zdrav život i planira povratak u prestoničke klubove.

Iako joj je bilo jako teško da povrati staru liniju, vođena željom da ponovo zablista istim sjajem, ona se okrenula zdravom načinu života. Prva stanica njoj su sada prodavnice zdrave hrane.
– Nutricionista mi je preporučio mnogo kozjih proizvoda. Uvek sam mislila da sva ta hrana ima miris koze, ali sve je sada tako lepo pročišćeno i obrađeno, da nema nikakvih mirisa. Kada mi se prijede slatko, onda imam i čokolada koje uopšte nisu ukusne – kaže Danijela.

 

Danijela danima ima tonske probe sa svojim bendom. Novu Godinu će dočekati radno, a uskoro se vraća i u jedan prestonički klub u koje je radila godinama. Kako kaže, biće to veliko iznenađenje za sve nas.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*