Danna Victoria biografija

Danna Victoria je pseudonim mladog i ambicioznog srpskog modela i pisca – Vladane V. Kostić, čija je karijera u usponu. Rođena je 16. januara 1995. godine u Nišu, od oca Srbina i majke Makedonke, uspešnih Jugoslovenskih šahista. Proglašena je za lice Evrope za 2015. godinu od strane DG magazina iz Amerike.

danna victoria

U saradnji sa DG magazinom uskoro će se prodavati kalendar sa njenim fotografijama. Još u detinjstvu je pokazala interesovanje za modeling, i učestvovala na raznim kastinzima.  Od svoje šesnaeste godine se bavi modelingom, a već sa osamnaest je odabrana na kastingu S Models agencije.

Sarađivala je sa mnogim poznatim i talentovanim fotografima i šminkerima iz Srbije, Makedonije, Bugarske, Švedske i iz drugih Evropskih zemalja. O njoj su pisali razni magazini i portali, kako sa prostora Evrope, tako i van našeg kontinenta.

Ove godine je krasila naslovnicu septembarskog broja internacionalnog umetničkog magazina Maleficent. Radila je promotivne fotografije za nekoliko svetskih bendova, uključujući i Autarkeon- bend iz Francuske za čiji se cd omot albuma „Eternel Conflit“ fotografisala.

Ona voli da eksperimentiše sa stilom, tako da joj teme variraju od alternativnih do potpuno komercijalnih. Aktivno učestvuje u smišljanju svake ideje za fotografisanje, i strpljivo radi na njenom ostvarenju. Karakteriše je to što svojom specifičnom pojavom inzistira na subjektivnom pristupu i razvoju kreativnosti, kako u oblasti fotografije, tako i u pisanju. Voli da postavi svoje standarde i bude jedinstvena.

Danna Victoria je jako svestrana osoba, jer se pored modelinga, bavi i modnim dizajnom, grafičkim dizajnom, pevanjem i pisanjem. Do sada je napisala dve knjige: zbirku nadrealne poezije „Gracija“, i dramu „Vrata“, koje će se ubrzo naći u prodaji. Pošto joj je muzika velika strast, trenutno sprema svoju prvu numeru.

Foto: Stefan Đorđević

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*