Dara Bubamara ponovo u Grandu

Dara Bubamara sinoć se ponovo pojavila u Grandovoj emisiji nakon pet godina. Ona je bila u lošim odnosima sa direktorom Sašom Popovićem.

Dara Bubamara

Podsećanja radi, Podsetimo, Dara je pre pet godina učestvovala na Grand festivalu, na kojem nije bila zadovoljna plasmanom. „Ovaj festival je namešten, je.ale te tvoje zvezde „Granda“, rekla je pevačica i demonstrativno napustila studio u Košutnjaku, posle čega je ružno govorila o Popoviću. Posle toga Dara je izbačena iz Granda.

Dara je u Narod pita došla kako bi promovisala novi singl „Kraj i tačka“, koji je ugledao svetlost dana bez ikakve najave, a da je u sjajnim odnosima sa Sašom pokazali su tako što su zajedno zaigrali na sceni.Inače, Dara će u narednim danima snimiti i plejbekove za svoje stare i nove pesme koji će se emitovati na Grand televiziji.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*