Dara Bubamara: Svaki moj nastup je kao Sava centar

Dara Bubamara najavljuje novi singl i spot, a pre toga napraviće haos za doček Nove godine u Zaječaru. Naime, pevačica će tamo nastupiti u sportskoj hali. Reklama odavno ide, a interesovanje publike je na zavidnom nivou.

Dara Bubamara

“Pošto sam ja “luda“ i volim sve novo, jer mi stvari brzo dosade. Pripremam jednu novu pesmu sa spotom, koja će se pojaviti u januaru mesecu. Što se tiče mog solističkog koncerta, ja čekam pravi momenat. Da to sve bude scenski i muzički perfektno. Drago mi je zbog mojih kolega, ali ja svakog vikenda u inostranstvu održim jedan Sava centar“ – neskromna je Dara kao i uvek.

Dara Bubamara će za doček Nove godine biti u Zaječaru. Ona će pevati u tamošnjoj sportskoj hali, gde se očekuje velika poseta. Interesovanje za njen nastup je ogromno, ikao je ostalo skoro mesec dana do dočeka.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*