Dara Bubamara “zapalila“ Na vodi kafanu!

Dara Bubamara svojim nastupom obeležila je otvaranje letnje sezone “Na vodi kafane“. Lokal je bio mali da primi sve one koji su želeli da uživaju u energiji popularne Novosađanke.

bgnocu-134

Folk zvezda se pojavila ispred kafane nešto malo pre ponoći odevena u dugu haljinu, sa dubokim dekolteom. Već na samom ulazu čekali su je mediji, koji su odmah počeli da je bombarduju sa raznim pitanjima vezanim za Pinkov festival.

Daru je publika u kafani dočekala sa ovacijama, a veće sa prvim taktovima njenog hita “Galama“ nastao je haos. Hitovi su se nizali, a atmosfera postajala sve vrelija.

Folk zvezda je ispunjavala muzičke želje, slikala se sa fanovima, a u pauzama između dva bloka veselila se u svom separeu. Podržale su je koleginice Ivana Elektra i Sexy Sandra, a tu je bio i voditelj Vlada Stanojević.

Nastup je završila u sitne sate, a onda je nastavila da se provodi sa društvom. Dara Bubamara je svojim odličnim nastupom najavila delić onoga što je “Na vodi kafana“ spremila za ljubitelje kafanskog provoda u narednim mesecima. U planu su još i veliki nastup Adila i Đanija, a slede i mnoga izneneđanja.

Autor: Goran, Foto: BG.noću

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*