Daria neutralna, Rivas brani Danijela!

Daria Stanojević nije želela da se izjašnjava o aktuelnoj aferi njenih kumova Danijela i Jovane, ali je zato Vestogana Rivas imala mnogo toga da kaže na tu temu. „Ne mogu da krivim ni jedno ni drugo.

Daria Vesna

Krivo mi je što se desilo. Neću da se mešam u njihovu stvar, bez obzira što sam kumovala. Želim im sve najbolje. I želim da se sve to mirno reši. Nije trebalo samo ovoliko pompe“, rekla je Daria.

“Ej, povraća mi se od toga! Mislim, šta sad to znači on je ovo ili ono. Pa, devojko, znala si! Ako je gej! Uostalom, ne interesuje me šta je u privatnosti! A ne samo to, pre nisu pričali i kada pukne brak, to opišu da je to zbog ovog, onog i to, bre, čuvalo se.

A ona izlete odmah zato što joj verovatno nije dao da kupi nove čizmice ili joj možda nije uplatio, a obećao joj možda Kubu i ona sada opali po njemu. “U tom smislu je osuđujem i to nisu prave istine.

Danijel uopšte nije nasilnik. On je izuzetno dobar momak, kulturan momak i ja mislim da bi mnogi drugi digli ruku na ženu, ali Danijel ne“, rekla je Rivasova u emisiji kod Lee Kiš.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*