Daria Stanojević biografija

 

Daria Stanojević je rođena 25. novembra 1985. godine u Priboju gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Učesnica rijalitija Farma. Diplomirani je filolog, smer Arapski jezik i književnost.

Muzikom je pocela da se bavi 2009.godine s prvim pojavljivanjem na festivalu pop muzike u Vrnjackoj banji. 2010.godine pojavljivanjem na istoimenom festivalu sa pesmom

“Bezimena” osvaja 3.mesto i nagradu “Hit leta” sto joj daje motivaciju i podstrek da radi na svom debi albumu, koji je 2012. izasao u izdanju City records-a.
Daria je i kao mala uvek pevala, glumila, bila je clan recitatorske sekcije gde je i osvajala nagrade, a i na fakultetu bila jako uspesna, pa je tako 2006. kao jedan

od najboljih studenata dobila priliku da ode na razmenu studenata 2 meseca, kada je boravila i usavrsavala arapski jezik u Siriji i Libanu odakle nosi divne uspomene.

Potice iz muzicke porodice, otac joj je gitarista, pa otuda talenat i afiniteti prema muzici.
Od malena se bavila raznim vrstama sporta, trenirala je karate, rukomet, atletiku, odbojku, a poslednjih godina rekreativno ide u teretanu i fitnes.

 

daria stanojevic

daria_stanojevic

 

 

Carobni pasulj baner

 

Poznati.info/Puls/Rijaliti.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*