Daria Stanojević: Više ni reči o Alibabićima!

Daria Stanojević više ne želi da se njeno ime dovodi u isti koš sa njenim kumovima Danijelom i Jovanom Alibabić. Nakon afere koja se desila, svi mogući mediji su zvali upravo nju, ne bi li saznali neki novi detalj ili da eventualno saznaju njeno mišljenje. Pevačica ne želi više da priča o njima.

Alibabići venčanje

„Poslednji put se izjašnjavam u vezi Jovane i Danijela! Nisam ni na njegovoj ni na njenoj strani, neka rešavaju svoj problem na svoj način i neka ne mešaju mene u sve to, jer mi je muka od pitanja i zaključaka da sam na jednoj strani, kada uporno pokušavam da se ne mešam u celu stvar.

Takav publicitet me, jednostavno, ne zanima. Znači, nasilje ne podržavam i za svaku je osudu! “Sve ostalo je njihova stvar koja se mene, iako sam im kuma, apsolutno ne tiče.

I kao kuma, želim im sve najbolje oboma, oboje sam upoznala na „Farmi“ i tako su mi postali podjednako dragi, jer su oboje divni ljudi. Tačka!“, napisala je pevačica na svojoj FB stranici.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*