Daria traži dečka u kafani!

Darija Stanojević stigla je u Srbiju kako bi našla muža. Pevačica čim se vratila iz Amerike gde je bila dve nedelje odlučila da sa drugaricom ode u provod i to u kafanu „Sipaj ne pitaj“.

Pevačica je slobodan vikend iskoristia je za provod gde je do jutra uživala u ženskom društvu. Svojim provokativnim dekolteom je mamila uzdahe mnbogih prisutnih pa joj nisu prilazili samo muškarci već i žene koje su joj nesebično delile komplimente.

“Kada nemam nastup volim da odem u kafanu. Došla sam na nastup kolege Željka Šašića i zaista sam se super provela. Volim da izađem na dobru svirku a ko zna možda mi se desi i neka ljubav ionako sam trenutno slobodna devojka“, rekla je pevačica koja uskoro puni 30 godina pa nije ni čudo što joj se žuri da nađe budućeg „muža“. Do jutra je pevala, igrala i nazdravljala u kafani „Sipaj ne pitaj“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*