Darko Lazić biografija

Darko Lazić je još jedna zvezda koja je uspela da privuče pažnju mnogih kada se takmičio na šou „Zvezde Granda“. Bio je to veliko momenat za njega jer je uspeo da pobedi i tako započne muzičku karijeru.

darko lazić

Darko Lazić je rođen 13. oktobra 1991. godine u mestu Brestač, a od svog je oca nasledio muzički talent. Već je kao mali pokazivao ljubav prema muzici i pevanju. Završio je osnovnu školu u Holandiji gde je živeo preko osam godina.

Završio je i frizersku školu tako može da radi mnogo toga. Mnogi koji ga poznaju govore kako se radi o komunikativnom mladiću koji je osvojio srca mnogih.

Pored pevanja njegova ljubav su i motori, a omiljena boja mu je zelena. Upravo zbog te ljubavi pevač je morao na sud jer je zabeleženo da je tokom snimanja šoa Zvezde Granda napravio nekoliko prekršaja.

Darko Lazić je jedan od najpopularnijih mladih pevača u Srbiji koji je sa pesmom „Korak do sna“ ostvario veliki uspeh, a pesma je duže vreme bila na prvom mestu. Iako mu u muzici ide svako onako kako je hteo, u ljubavi mu neko vreme nisu cvetale ruže. Posle prekida sa devojkom bio je na granici depresije, a zbog čega je i smršao.

Njegove pesme su: „Srce od silikona“, „Idi drugome“, „Izaberi nekog da na mene liči“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*