Darko Lazić:“Sa Sanelom Vujnović nema propusta, jer ona odlično radi svoj posao“!

Kada se dva dobra pevača i isto toliko dobra zabavljača nađu na jednom mestu, onda je provod u tom klubu zagarantovan! To najbolje mogu da potvrde oni koji su bili na zajedničkom nastupu Darka Lazića i Sanele Vujnović u petak uveče, na kom su poznati pevači atmosferu doveli do usijanja.
Sanela i Darko 3
„Ja ne sumnjam u sebe, ali kada pored sebe imate koleginicu kakva je Sanela, koja ovaj posao radi odlično, onda nema propusta. Ona je mlada i perspektivna devojka, koja će napraviti veliki uspeh i bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njom“ – rekao nam je oduševljeno Darko.
A oni koji su bili u klubu „Nivo“ te večeri, kažu da se skoro nisu bolje proveli, što se vidi i po fotografijama koje su pred Vama, pa će ova dvojka, posle odlično odrađenog posla, sasvim sigurno uskoro ponovo nastupiti u ovom klubu.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*