Darko Mitrovic pojačanje Gradskog radija!

Nakon godinu ipo dana Darko Mitrović, čovek koji je na vešt način uspevao da ”razgiba” naciju, vraća se u etar i startuje kao DJ voditelj Gradskog radija. Emisija ”Tačno u posle podne sa Darkom” startuje 4. maja svakog radnog dana u terminu od 15 do 18 sati na frekvenciji 102,2Mhz.

_darko_mitrovic (1)

Darko i ekipa Gradskog radija obećavaju odličnu multimedijalnu zabavu koju slušalačka publika u Srbiji još uvek nije imala priliku da čuje. Kakvog Darka Mitrovića slušaoci mogu da očekuju na frekvenciji 102,2 Mhz Gradskog radija.

“Slušaoci pre svega od mene mogu da očekuju jednu vrlo kvalitetnu emisiju sa kojom ću pokušati da uradim nešto nemoguće u Srbiji, a to je da vratim osmehe na lica ljudi.“

“Ljudi su zaboravili da se smeju a da budem iskren nemaju ni čemu. E, tu ja nastupam, ja ću im dati razlog za smeh. Sada sam stariji, a samim tim i iskusniji za godinu dana koliko me nije bilo u etru. To vreme sam proveo u stanju hibernacije gde sam punio baterije za izazove koji predstoje“ – rekao je Darko.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*