Davor Jovanović sada peva finu Narodnu muziku!

Davor Jovanović nedavno je publici predstavio dugo očekivanu kompoziciju pod nazivom „Boginja“. Za ovu numeru mladi muzičar snimio je i spot, ali ne baš onakav kakav bismo od njega očekivali. U pitanju je popularni „Lyrics“ video, u kome se pojavljuju stihovi pesme, a pažnju će vam sigurno privući i artistički pristup i elegantan retro izgled celog spota.

U videu se pojavljuje atraktivna glumica Ivana Panzalović, kroz čiju se siluetu i strastvene pokrete prepune čežnje prožimaju pejzaži svetskih metropola prikazanih u 2D-u, a sve uz pomoć grafičke tehnike koja se zove „Dupla ekspozicija“.

Pesma „Boginja“ govori o vezi na daljinu, o tome kako ljubav pobeđuje bez obzira na sve i koliko je važno imati poverenja u partnera. Putem društvenih mreža javljaju mi se ljudi oduševljeni tekstom koji kao da je pisan baš za njih, pa mi čak šalju i video klipove dok slušaju pesmu.

„Meni je puno srce jer radim nešto čega je naša publika željna i verujem da će pesme ostati da se pevaju i posle mene po veseljima, žurkama i kafanama. Na kraju krajeva, život bez muzike bio bi gorak. Mi muzičari ga činimo slatkim… to je Meril Strip jednom rekla i zaista ne mogu a da ne složim s tim“ – kaže Davor.

Pevač je najavio i album koji će izaći na jesen, a dok slušamo cvrkut ptica i radujemo se letu, slušaćemo i Davorovu „Boginju“- naravno, uz čašu dobrog vina, kako on to preporučuje, jer je pesma kao stvorena za meraklije.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*