Dejan Stanković rastao se od dresa

Jedan od najboljih sprskih fudbalera odlučio je otići u zasluženu penziju i oprostiti se od fudbala. Poznati europski i srpski fudbaler odlučio se oprostiti od karijere na terenu kada su ga prvi zagrlili njegovi sinovi Stefan, Filip, Aleksandar i supruga Ana.

dejan stanković

Posle petnaest godina i 103 odigrane utakmice Dejan Stanković oprostio se od reprezentacije na Srbije i njenih navijača u meču sa Japanom odigranom 11. oktobra. Spomenuta utakmica završila je pobedom Srbije 2:0.

Posle intoniranja himni igrači su nosili dresove sa brojem 103 koji predstavlja broj koliko je puta odigrao za reprezentaciju. Bivši trener u Laciju i Interu Alberto Zakeroni poklonio mu je dres Japana. Dejanov bivši suigrač i veliki drugar Savo Milošević poklonio mu je zlatni dres sa brojem 103.

Poznati fudbaler izjavio je kako je osećaj prelep i kako mu je drago što se u tom trenutku uz njega našla njegova porodica, jer dosada nije mogao da provede mnogo vremena sa njima. Dejan smatra da je to problem svakog sportiste.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*