Deseti porodični sajam počinje ovog vikenda!

Deseti Nesquick Porodični sajam biće organizovan 19. i  20. septembra u ŠC Delta City od 10 do 22 sata. Ova tradicionalna manifestacija  idealna je prilika za upoznavanje roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu. 
Porodicni sajam
Nesquick Porodični  sajam je namenjen svim roditeljima  koji žele da se upoznaju sa brendovima, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece.  
Cilj  sajma je promocija zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva. Za roditelje i njihove mališane biće organizovane kreativne i edukativno-zabavne radionice, kvizovi,  animatori,  kao i  mnogobrojne nagrade i  pokloni. 
U  programu sajma učestvuju mališani iz PU “Dr Sima Milošević“ iz Zemuna. Na najčešća pitanja roditelja iz različitih oblasti, odgovaraće stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečije psihologije, kreativnih, logopedskih i sportskih centara. Sajam se održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za  dečiju  zaštitu i obrazovanje i opštine Novi  Beograd. Za sve mame, tate i mališane ulaz je besplatan.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*