Designer Christmas Trees: Jelke sa stilom naših poznatih kreatora

Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta, izložili su svoje novogodšnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator Centrima u Beogradu i Novom Sadu. 
Ove nesvakidašnje i stilizovane jelke biće postavljene do 15. januara 2016. godine. Među kreatorima koji su „odenuli“ svoje jelke su i Zvonko Marković, Bata Spasojević, Marija Šabić, Zorana Miličić, Mladen Baron, kao i svetski poznati Emerik Fransoa i Agata Ruiz De La Prada.
Izuzetno sam počastvovan da učestvujem u ovakvom projektu, pogotovo imajući u vidu da je humanitarnog karaktera. Ovakve jelke redovno su postavljene u Parizu i osim toga što su tu da dodatno ulepšaju praznike, one imaju i jedan od najlepših i najplemenitijih ciljeva – da usreće nekog kome je pomoć potrebna, izjavio je jedan od najpoznatijih svetskih kreatora visoke mode, Emerik Fransoa, povodom svog učešća u projektu. 
Sve jelke u sklopu Designer Christmas Trees izložbe će biti na prodaju, a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*