Didi osvaja Ameriku. Da li je Dijana Jankovic potpisala ugovor sa Sony-jem?

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Didi Janković izgleda da će opravdati nadimak koji su joj fanovi nadenuli – internacionalna diva! Naime, zgodna brineta prošle nedelje otputovala je za Ameriku, a na njenim profilima na društvenim mrežama osvanule su fotografije sa sastanka u jednoj od najeminentnijih svetskih izdavačkih kuća Sony Music.

Didi (1)

„Dijana već mesecima u najstrožoj tajnosti drži svoje nove projekte, koje će realizovati u Americi. Početkom godine boravila je mesec dana u SAD-u, a prošle nedelje je ponovo otišla preko okeana, kako bi započela realizaciju svog internacionalnog projekta. Nedavno je imala sastanak sa čelnicima Sony-ja, koji su oduševljeni srpskom pevačicom i modnom dizajnerkom“, otkriva izvor blizak Didi.

Sem poslovnih obaveza Didi se u Americi provodi sa svetski poznatim facama. Nedavno se na jednom događaju pojavila sa poznatom manekenkom Jessicom White. Prošlog vikenda Didi je čak organizovala žurku u prestižnom klubu „St. Cloud“ u Njujorku, gde je muziku puštao poznati DJ Wolf. Na spektakularnoj žurki odabrane zvanice imale su priliku da premijerno čuju nove Dijanine pesme.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*