Didi osvaja Španiju!

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Janković svoj prvi singl za inostrano tržište Love in the air, objavila je za špansku izdavačku kuću Blanco y Negro.

dijana1

Da Didi polako, ali sigurno kreće u osvajanje inostrane muzičke scene govori i to što se njena pesma našla na top listi španskog radija Ponte Chueca.

Naime, kao novitet na ovonedeljnoj top listi, na kojoj se nalaze Sia, Maroon 5, Madonna i Avicii, na mestu broj 45 pojavila se Dijanina pesma Love in the air, za koju možete glasati klikom ovde.

“Kako su iz Dijanine španske izdavačke kuće veoma zadovoljni postignutim rezultatima singlom Love in the air, koji je ujedno označio i početak njihove saradnje, pevačicini agenti iz Španije osmislili su novi projekat koji će biti predstavljen početkom leta.

Dijana i njeni saradnici uskoro putuju za Madrid, kako bi precizirali sve detalje novog projekta koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim“-otkriva izvor blizak pevačici.

Inače, Didi je ovog jutra na društvenim mrežama objavila fotografije i predstavila novi imidž, novu dužinu i boju kose i još jednom oduševila fanove, koji su joj u komentarima napisali da nikada lepše nije izgledala.

Novu frizuru Dijana je predstavila u Jutarnjem programu televizije Pink, čiji je gost bila ovog jutra. U žutoj haljini Dijana je u jutarnjem programu iznenadila sve baladom koju su radili Leontina Vukomanović i Vladimir Grajić Graja. „Balada je emotivna posvećena ženama koje znaju da vole i da se bore za svoje snove.

Hiljadu sto vojnika koje se bore to je zapravo ona snaga u ženi, žena koja nikad ne odustaje“-kaže izazovna crnka. Na pitanje voditeljke Jovane Janković da li se pomirila sa sestrom Jelenom Janković kako se inače ovih dana provlači vest po štampanim medijima Dijana je odgovorila da nikada nisu ni bile u svađi, da su oduvek bili složna porodica i da su se uvek podržavale.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*