Didi počasna gošća na Versace reviji u prestonici Austrije

Da se pop pevačica i modna dizajnerka Dijana Janković-Rokvić ne planira zaustaviti na tlu Balkana, već da planira da gradi svetsku karijeru, uverili smo se nebrojano puta do sada. Pre nekoliko meseci, njena pesma „Love in the air“ našla se na top 40 listi najslušanijeg španskog radija, budući da joj je saradnja sa svetski poznatim DJ-jem Geo De Silvom otvorila brojna vrata van granica Srbije.

I dok u najstrožoj tajnosti priprema svoj najnoviji projekat, o kome se toliko malo zna i o kome je novinarima na crvenom tepihu rođendana magazina „Story“, na kome je zablistala u haljinu iz svoje kolekcije, otkrila da uskoro putuje „preko okeana“, Didi uživa u prestonici Austrije.

Da joj je Beč postao druga kuća govori i to što je juče prisustvovala reviji brenda „Versace“ na kojoj je bila počasna gošća. U crnim čizmama iz najnovije kolekcije ovog brenda Didi je mamila više uzdaha od manekenki koje su nosile nove modele.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*