Dijana darovala paketiće deci u Zvečanskoj

Mlada pop pevačica i kreatorka Dijana Janković još jednom je pokazala da sem skupocenih krpica, zna i ume da posveti pažnju i obraduje decu kojima je svaka vid pomoći nepohodna.

Dijana paketici

Dijani ovo nije prvi put, da se podsetimo pomagala je nesumično ugroženima od poplava, uplaćivala deci za lečenje, daje sve od sebe da pomogne i usreći ljude oko sebe. Uoči praznika koji nam stižu popularna Dijana posetila je centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Deca su je dočekala sa radošću, i sa zahvalnicom koju je nju jako dirnula.

 

“Odnela sam im 40 paketića, bilo je fenomenalno, čim su čuli da dolazim istrčali su ispred zgrade i počeli da se raduju, sami su iznosili paketiće iz mojih kola. Deca su jako lepa i druželjubiva, vesela bez obzira što su u teškoj situaciji. Dobila sam zahvalnicu od njih koja me je jako obradovala i čuvaću je do kraja života. Srce mi je puno što sam im pomogla i činiću to stalno kada mogu. Mislim da i ostale javne ličnosti treba da se ugledaju na mene i da pomažemo deci kojoj je to potrebno“ – završava Dijana.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*