Dijana Janković bila je žrtva hakerskog napada

Zvanični sajt na internetu poznate kreatorke i pevačice Dijane Janković juče je bio hakovan od strane nepoznatih osoba. Isto tako su pokušavali da joj hakuju profile na najposećenijim društvenim mrežama, Facebook i Instagram, ali im nije uspelo da tako učine jer je Dijana reagovala u pravom trenutku kada je primetila da se dešavaju čudne stvari.
Podsećamo da je Dijana, ako nam je suditi po velikom broju njenih pratilaca na društvenim mrežama, defintivno jedna od najpraćenijih zvezda u našem delu Evrope. Ovom prilikom, nedavno je izjavila da se ovakav problem sa hakerima, nažalost često javlja kod ljudi koji su uspešni i van granica svoje zemlje.
Inače, sutra je ročište u sudu između Dijane Janković i Jelene Karleuše. Dijana je na poslovnom putu tako da neće prisustvovati, te će je advokatica zastupati.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*