Dijana Janković biografija

Dijana Janković je srpska pevačica koja je postala poznata nakon pobede na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Pevačica iza sebe ima nekoliko hitova s kojima je postala jedna od popularnijih, ali i kontroverznih pevačica u Srbiji.

dijana janković

Dijana Janković je rođena 22. jula 1988. godine, a već je kao dete maštala da postane slavna pevačica. Završila je Megatrend fakultet, govori četiri jezika i direktor je kompanije DSTV Multimedia do.o. koja se bavi IP tehnologijama.

Osim što je svi znaju kao pevačicu Dijana je ostala zapamćena i kao rođaka slavne teniserke Jelene Janković. Pevačica je izjavila kako joj je strina Snežana zabranila da govori svima kako su ona i Jelena u rodu, kako zbog svog posla tako i zbog načina oblačenja.

Dijana je sa pevanjem počela 2010. godine kada je pobedila ne festivalu Vrnjačka Banja. Tamo je nastupila sa pesmom „Jaka“ posle čega je ubrzo snimila i spot gde glavnu ulogu ima poznati voditelj Vladimir Stanojević.

Posle pesme „Jaka“ Dijana je snimila još jedan hit „I opet tebe volim“ koji je privukao pozornost mnogih. Pevačica je dosada sarađivala samo sa poznatim imenima na muzičkoj sceni kao što su Kiki Lesendrić, Marina Tucaković i ostali.

Nakon pesme „Maksimalno moj“ Dijana je postala popularna pevačica koja je potvrdila status zvezde. Osim pevanjem Dijana se oprobala i kao manekenka pa je tako bila i zaštitno lice za Suzanu Perić. Dijana je venčana za Danijela Rokvića.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*