Dijana Janković doživela nezgodu sa džipom!

Didi u pustinji u sred peščane oluje zamalo se prevrnula uđžipu! Neočekivana oluja zadesila ih je dok su bili u vožnji. Atraktivna pevačica Dijana Janković, posle dalekog Tajlanda, odlučila je da poseti Dubai, koji je za njenog muža Daniela Rokvića i nju bio koban.

Dijana Jankovic

Na svom Fejsbuk profilu redovno kači slike na kojima njeni fanovi mogu da vide kako pevačica uživa u svim čarima ove bajkovite zemlje, ali isto tako je napisala „Preživela peščanu oluju“. Nedaleko od Dubaija svega 100km, otišla je sa suprugom u pustinju na safari.

„Bila je jaka peščana oluja koja je sve nosila pred sobom, i prilikom vožnje džipom zamalo smo se prevrnuli. Strah je bio neminovan. Vrištala sam, nisam znala šta nas je snašlo.

Ubrzo se sve smirilo, oluja je prestala, ali ja nisam mogla satima da dođem sebi. Sada je sve prošlo, i hvala bogu da je tako-kaže atraktivna pevačica i dizajnerka.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*