Dijana Janković gazi ka svetskoj karijeri

Poput svetskih zvezda srpska pevačica Dijana Janković rešila je da bude leđa uz leđa svetskim javnim ličnostima I mnogima pokaže da sve to može biti i u Srbiji, naime snimila je duet sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom.

Dijana i Geo

Ona će ostati dosledna svojoj zemlji koju jako voli pa će i snimanje spota za ovaj internacionalni duet biti u njoj. Prošlog vikenda u Temišvaru počeo je internacionalni projekat. U Massive studiju, mestu koje Florin Popo-Magda zove domom, srpska muzička zvezda i modna ikona Didi provela je nekoliko sati kako bi snimila svoj deo za novi singl koji radi sa Lumia Brothers – „Love is the air“.

Njen poslednji muzički projekat uključuje i saradnju sa temišvarcima iz Maassive studija i Lumia Brothers ( internacionalni projekat koji je započeo Geo da Silva-iz Rumunije i Jack MAzzoni iz Italije, vodeći DJevi iz najbolje izdavačke kuće Blanco and Negro Music).

Poznati dj Geo da Silva koji je stekao planetarnu slavu mnogobrojnim hitovima a jedan od njih je svima poznata „J ll Do You Like A Truck“, ovoga puta udružio je snage sa zgodnom crnkom pevacičom Dijanom ne bi li i ova pesma koja će uskoro ugledati svetlost dana postati hit kao i sve koje je do sada radio.

Nova pesma će uskoro dobiti i spot, sniman u Beogradu u glavnom gradu Srbije, sa impresivnim budžetom za naše podneblje, a najavu za ovaj projekat već su pustile neke televizije u Istočnoj Evropi, interesujući se za datum objavljivanja. “Naziv nove pesme je “ljubav u vazduhu“ i posle prvog slušanja bez masterovanja možemo da kažemo da je gotovo siguran uspeh na Istočno-evropskom tržištu.

Blanko i Negro music – španska izdavačka kuća i jedan od evropskih lidera kada govorimo o muzici, već je potpisala predugovor a objavljivanje Didijevog projekta zajedno sa Lumia Brothers je jos jedan razlog za uspeh i privlačenje pažnje jer je pevačica Didi nedavno najavila i izbacivanje nove modne linije u prodajnim objektima u Italiji, Austriji, i drugim evropskim zemljama“- govori Geo da Silva.

“Ovo je ono što sam želela i polako mi se ostvaruje, mislim i znam da će ovo biiti projekat koji će mi doneti puno nastupa i da ce naša prva pesma „Love is the air“ postati hit, jer ne sumnjam u njihov izbor pesama mada u svemu učestvujem pa sam tako i u ovome, uvek ima nečeg mog koje sad a već može ko me malo bolje poznaje i da prepozna u pesmi.

Geo da Silva je čuo za mene i nazvao me, bila sam srećna što je neko poput njega imao želju da snimi duet sa mnom, spojile su nam se energije, i to će biti pravi bum i osveženje kako za uho tako i za gledanje. Ubrzo posle izlaska pesme ekranizovaćemo je tako da to bude nešto što će pomeriti granice kod nas“-odgovara pevačica i dizajnerka Didi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*