Dijana Janković hit u Istanbulu! (Video)

Srpska zvezda Dijana Janković nezaustavljiva je u pohodnu na internacionalnu muzičku scenu. Nakon što je postala ekskluzivac vodeće španske diskografske kuće „Blanco y Negro“, Didi se može pohvaliti armijom obožavalaca sa svih strana sveta, što se može videti i po njenom Instagram nalogu, na kome stranci svakodnevno ostavljaju komentare.

Pop zvezda i modna dizajnerka juče je na pomenutoj društvenoj mreži objavila video usnimljen u glavnoj šetačkoj zoni Istanbula, Taksimu, a gde na sve strane odjekuje njena pesma „Love in the air“.

Naime, Turci su potpuno oduševljeni Dijanom, čemu u prilog govori i to što njene pesme puštaju putem razglasa na najpopularnijoj turističkoj destinaciji višemilionske metropole. Pored pesme „Love in the air“, u Istanbulu se na javnim mestima puštaju i Dijanini hitovi na engleskom „Ballerina“ i „Tell me why“.

„Malo je reći da sam oduševljena time što u Istanbulu puštaju moje pesme. Pravi kvalitet se uvek prepozna i upravo zbog toga su svi van granica Srbije oduševljeni mojim radom. Od samog početka karijere dosta ulažem u sebe i svojom produkcijom pomeram standarde“, ističe Didi i dodaje da za nešto manje od mesec dana počinje rad na novom projektu, svetskih razmera, koji će biti prava poslastica za sve poštovaoce njenog rada.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*