Dijana Janković i JLO u istima sandalama!

Poznato je da ova atraktivna pevačica pre svih opustoši radnje tako je uradila i za snimanje spota novog singla. Svoje Zanotti cipele sa kristalima Dijana je čuvala dva meseca kako bi ih obula za potrebe snimanja spota.

Dijana JLO

U istim sandalama našla se i svetska diva J Lo koja se pojavila na jednom od događaja. Khloe Kardashian JLO Nene Leakes samo su neke od svetskih zvezda koje nose ove cipele. Mlada pop zvezda Dijana Janković snimila je visokobudžetni spot od 30.000 evra u Crnoj Gori za novi singl „Balerina“ koji su za nju uradili Leontina Vukomanović i Vladimir Grajić Graja.

Pevačica je sa dvadesetočlanom ekipom provela četiri dana na Svetom Stefanu, koji je uspela da zakupi pre početka priprema venčanja slavnog tenisera Novaka Đokovića i Jelene Ristić.

Tamo su snimljeni holivudski kadrovi, a Dijana je za potrebe spota iznajmila helihopter, dok su scene na moru zabeležene na luskuznoj jahti dugoj 30 metara. I sve to u odlično stilizovanoj garderobi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*