Dijana Janković imala nezgodu, završila u Hitnoj!

Pevačica Dijana Janković bila je žrtva nesreće koja joj se desila u kupatilu svoje kuće kada je najmanje očekivala da baš tu i gde je najslobodnija može tako nesto da se desi. „Posle napornog dana došla sam da odmorim ali sam naravno prvo otišla do kupatila da se istuširam, završila sam i krenula da se obrišem peškirom.

Dijana Rokvić

Odjednom je popucalo staklo u tuš kabini na sitne komadiće i rasulo se svuda. Vrištala sam, bila u šoku, čak mi je od straha nestao glas, kao na filmu.

Dozivala sam pomoć ali vrata kupatila su bila zaključana, suprug nije bio kod kuće ali žena koja nam pomaže oko kuće je bila tu ali ništa nije mogla jer je bilo zaključano, kada sam se sabrala i smirila jer nisam imala drugog izbora morala sam da pregazim bosa komadiće stakla da bi otključala. Po nogama rukama sve je bilo krvavo, nisam znala gde me više boli“

“Odmah smo javili mom Danijelu, koji je za tren oka stigao i odvezao me do hitne pomoći. Vadili su mi satima sitne komadiće stakla, bilo je strašno. Uh kada se setim, sada imam fobiju od kupatila, hvala bogu nije mi uslo u oči, bog me čuva.

Istog dana staklo je zamenjeno, niko nema objašnjenje za to, možda nagla promena temperature kažu u prodavnici, ali ja i dalje ne znam zašto se to desilo. Iako imam dosta posla zbog pripreme nove pesme i dizajnerskog rada, ne izlazim trenutno dok se ne oporavim“- ispoveda se Dijana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*