Dijana Janković kao Lady Gaga

Dijana Janković svakim danom donosi neke modne novine na našu estradnu scenu. Ona se na na Fashion Week-u pojavila sa ušima i mrežicom preko lica. Bila je meta svih posetilaca, pa je u senku pala i revija koja se te večeri održavala.

Mlada pevačica navikla ja da šokira javnost, pa je tako i ovoga puta na reviji Bate Spasojevića u okviru Fashion Week- a došla u uvek precizno odabranim kombinacijama koje su i više nego aktuelne. Konsultujući svog dugogodišnjeg stilistu Nemanju Ivaniševića Dijana je zabistala i sve oči su sinoć bile uprte u nju. Nosila je haljinu kreatora Zvonka Markovica, cipele Christian Louboutin, torba Stela McCartney.

 

Ipak, najviše pažnje na njoj privukao je crni veo koji je imala preko lica i sa dodacima na glavi u obliku usiju koje su marke Maison Mitchel.  Inače, rajf sličan ovom imala je i Ledi Gaga na naslovnici jednog prestižnog časopisa. Nekima je ovo delovalo previše, ali Dijana je zasigurno uspela u svojoj nameri, da ponovo skrene pažnju na sebe. Bravo!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*